Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2007

Ω! ρε μανούσοσηφάτση...


(δίπλα βλέπετε τη νέα μόδα στις αστυνομικές στολές।Εσώρουχα)
Δεν είναι κακή η ιδέα του τηλεοπτικού σώου που αποφάσισε να στήσει η κυβέρνηση στα Ζωνιανά. Μπορεί κάλλιστα να στηθεί ένα τηλεοπτικό σώου που να απασχολεί τα τηλεοπτικά κανάλια, έτσι ώστε να μην ασχολούνται με το ασφαλιστικό, ή με τα σχολεία που σήμερα 8 Νοεμβρίου δεν έχουν ακόμα τους δασκάλους και τους καθηγητές και τα βιβλία που έπρεπε να έχουν. Κι αυτό όχι με ευθύνη μαθητών καταληψιών αλλά με ευθύνη της κυβέρνησης. Απλώς οι καταλήψεις μας υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν χαμένες ώρες διδασκαλίας σε πολλά σχολεία, είτε έχουν κατάληψη είτε δεν έχουν. Απλώς στο σχολείο που δεν υπάρχει κατάληψη δεν γνωρίζουμε ότι χάνουν ώρες διδασκαλίας.

Αυτό λοιπόν το τηλεοπτικό σώου μπορεί να κάνει καλές τηλεθεάσεις όπως έχουν δείξει και τα σήριαλ του Μανούσου Μανουσάκη, έχουν και τη ντοπιολαλιά που δίνει την γνησιότητα, έχουν και παράνομες δραστηριότητες που έχουν όλα τα καλά σήριαλ, θα έχουν και έρωτες όπως παντού, αφού παντρεύουν νωρίς τα αγόρια και τα κορίτσια για να μεγαλώσουν οι οικογένειες οπότε σίγουρα θα υπάρχουν και έρωτες εξωσυζυγικοί που αν αμολήσουμε τα μεσημεριανάδικα, θα σπάσουν τα μηχανάκια της ΑΓΒ σε τηλεθέαση. Και οι αστυνομικοί από κοντά και οι πολιτικοί και οι δήμαρχοι και οι βαρώνοι, τύφλα να έχει ο Φώσκολος. Και «πλάτη» θα μιλάνε οι παράνομοι που δεν μπορεί να εντοπίσει η αστυνομία και θα εκτονωθεί η κατάσταση

1 σχόλιο:

Newborn Doomstalker είπε...

Δηλαδή, θέλετε να πείτε πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή εκτός από αυτά που δείχνει πρώτο θέμα το χαζοκούτι; Πρωτάκουστο!

Έτσι όπως το πάμε θα ακούσουμε και για το πετρέλαιο που αγγίζει και θα ξεπεράσει τα 100$ το βαρέλι, την ανεργία, τα ποσοστά των Ελλήνων που ζούν κάτω από το όριο της φτώχιας και λοιπές φημολογίες που δεν πρέπει να φτάνουν σε προεκτάσεις και αναλύσεις πέραν της απλής ανακοίνωσης στα δελτία.

Ας σοβαρευτούμε. Τα προβλήματα όλα πηγάζουν από τους άνομους Κρητικούς, γύφτους, Αλβανούς, Ρωσσοπόντιους και λοιπούς παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ. Καμία ευθύνη δε φέρει το κράτος γι αυτά τα ταπεινά θέματα. Για του λόγου το αληθές, δείτε πώς χρονίζουν. Τα σοβαρά προβλήματα, επιλύονται με "τσεκουράτες" λύσεις. Στα Ζωνιανά, πιάσαν έναν για παραβάσεις του ΚΟΚ και άλλους οκτώ γιατί είχαν όπλα της κατοχής και σφαίρες. Η παρανομία καταπολεμάται αποτελεσματικά.

Αλήθεια, στη Vodafone που καταπάτησε τους νόμους και το Σύνταγμα παραβαίνοντας κάθε ηθικό φραγμό απέναντι στα κατεστημένα θεσμικά πλαίσια και τις αξιωματικές θέσεις της κυβέρνησης, διαπράττωντας το κακούργημα της κατασκοπείας πόσοι Ειδικοί Φρουροί, πάνοπλοι, "μπούκαραν" στα κεντρικά γραφεία της; Πόσες κατασχέσεις έγιναν; Προσαγωγές; Συλλήψεις; Δεν θυμάμαι. Μου θυμίζει κανείς;

Πάω να γιορτάσω κάτι Μιχαλιούς απόψε! Να τσι χαίρεστε και τσι δικοί σας!