Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2007

Βαγγέλη, ...μπανανόφλουδα!




Αν ήμουνα στη θέση του Βαγγέλη βενιζέλου, θα σταματούσα τη φθορά και την προσπάθεια αποδόμησης του Γιώργου Παπανδρέου. Όσο αποδομήθηκε αποδομήθηκε, και τώρα έχει αρχίσει και γυρίζει εναντίον του. Ακόμα και ανθρώπους εκτός ΠΑΣΟΚ αρχίζει και ενοχλεί.

Αντιθέτως πρέπει να αναφέρεται μόνον στον Καραμανλή, μόνον στην κυβέρνηση, όπως το έκανε χθες με τις προτάσεις του για το ασφαλιστικό. Για τα εσωκομματικά πλέον μόνον στη συνδιάσκεψη και μόνον με γραπτές προτάσεις οι οποίες κατά προτίμηση θα πρέπει να ταυτίζονται με τις προτάσεις του Σκανδαλίδη. Στα προφορικά αρκετά, από δώ και πέρα δεν τα πάει καλά με το να βγαίνει και να μην αφήνει τίποτα ασχολίαστο από όσα λέει ο Παπανδρέου.

Οι μεν φίλοι του θα λένε έτσι ότι αντιπαρατίθεται στον Καραμανλή ως μέλλοντικός πρωθυπουργός και θα τους έχει ικανοποιημένους, γιατί προβάρει ρόλο στον οποίο φέρεται ότι έχει συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στον Γιώργο παπανδρέου. Αλλά και στην περίπτωση που θα χάσει πάλι θα έχει να λέει στον παπανδρέου και στους οπαδούς του, ότι είδατε ότι εγώ τον τελευταίο μήνα σταμάτησα τις επιθέσεις κατά του Παπανδρέου, και στράφηκα στον Καραμανλή. Άρα δεν μπορείτε να πείτε ότι τον υπονόμευσα ούτε στην εσωκομματική μου προεκλογική εκστρατεία εναντίον του.

Αυτά για μένα είναι αυτονόητα και δεν καταλαβαίνω τόσοι αειβόμενοι επικοινξωνιολόγοι πως δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με την ψυχολογία του ΠΑΣΟΚτζή. Είναι δωρεάν η συμβουλή μου σε όσους ακούν ραδιόφωνο. Δεν θα μπώ και στον κόπο να τους τηλεφωνήσω. Ας του το πούν όσοι ακούνε…
Άλλωστε ο ίδιος ο βενιζέλος ισχυρίζεται ότι έχει μεγαλύτερο ταλέντο από τον Παπανδρέου στην αποτελεσματική αντιπολίτευση απέναντι στον καραμανλή. Αν καταφέρει να πείσει τους ΠΑΣΟΚτζήδες ότι έχει αυτό το ταλέντο, ίσως και να μπορέσει να ανατρέψει υπέρ του το αποτέλεσμα. Αλλιώς, χάνει ακόμα και από τον Παπανδρέου…Πάμε για άλλον αρχηγό!
Η διπλανή φωτογραφία είναι ευγενική προσφορά προς τις γυναίκες της Συσπείρωσης οι οποίες διαβάζουν το μπλόγκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: