Τρίτη, Μαΐου 29, 2012

Η κομματοκρατία τα δίνει όλα και προσπαθεί να επιβιώσει





Το να περιμένεις ψυχραιμία και έντιμο διάλογο για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας στην Ελλάδα 20 μέρες πριν από εθνικές εκλογές είναι ουτοπία. Ακούγονται μόνον οι φανατικοί και οι κατευθυνόμενοι προπαγανδιστές των κομμάτων και οι διανομείς απόψεων των μεγάλων συμφερόντων. Τι να κάνουμε… θα το υπομείνουμε και αυτό λίγες μέρες.




Για τους λίγους όμως που ακόμα ενδιαφέρονται να ψηφίσουν με σύνεση και με λογική, στους οποίους θέλουμε να ανήκουμε κι εμείς, έχουμε να πούμε τα εξής:

Εδώ και δέκα μέρες παρακολουθούμε το σύστημα της κομματοκρατίας σε αγαστή συνεργασία με τα μεγάλα κεφάλαια κυρίως των τραπεζών, και με τους βαρώνους των μήντια να τα δίνουν όλα για να διατηρήσουν τον απόλυτο έλεγχο της κυβέρνησης και να συνεχίσουν να μοιράζουν μεταξύ τους και κατά το δοκούν τα έσοδα του ελληνικού κράτους (περίπου 55 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο). Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με πλήρη καταστροφή και επιστροφή στη δραχμή αν τολμήσουν να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους (και φυσικά αυτό είναι αντιμνημονιακό) και ειδικά τον ΣΥΡΙΖΑ, και τους Ανεξάρτητους Έλληνες που είναι ανεξέλεγκτα αυτή τη φάση. Δεν μπορούν να τα ελέγξουν. Τα αντιμετωπίζουν διαφορετικά φυσικά. Τον ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιο πρώτο κόμμα της χώρας τον αντιμετωπίζουν σκληρά με κάθε είδους επιθέσεις και τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως υποψήφιο πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς, αυτό που αμφισβητεί τη ΝΔ ειδικά το αντιμετωπίζουν με την σιωπή και την απαξίωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: