Δευτέρα, Αυγούστου 25, 2008

Ακούει κανείς;



Όσο πρόκειται ο Χρήστος Τζέκος να παραδεχθεί ποτέ ότι γνώριζε ή ότι ο ίδιος έδινε ουσίες ντοπαρίσματος στον Κεντέρη και στη Θάνου, άλλο τόσο πρόκειται να βρεθεί πολιτικός της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ να παραδεχθεί ότι πήρε χρήματα από λαδώματα της Ζήμενς και άλλο τόσο ο Παυλίδης πρόκειται να παραδεχθεί ότι λαδώθηκε από τον Φώτη Μανούση. Εδώ στη σύγχρονη Ελλάδα έχουμε το μοναδικό προνόμιο να παρακολουθούμε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρία να παραδέχεται ότι έχει λαδώσει τα δύο μεγάλα κόμματα και η Δικαιοσύνη αλλά και η κυβέρνηση να προσπαθεί να τους απαλλάξει από τα εγκλήματα που ομολογούν. Έχουμε έναν εφοπλιστή ο οποίος ομολογεί και προσκομίζει στοιχεία για τις αξιόποινες πράξεις στις οποίες προέβη και η Δικαιοσύνη να αρνείται να παραδεχθεί ότι σημειώθηκαν και να ενημερώσει τη Βουλή. Χειροκροτεί αυτή την πρωτοφανή στάση της Δικαιοσύνης η κυβέρνηση γιατί έτσι και τον υπουργό της γλιτώνει από τη βάσανο μίας δίκαιης δίκης αλλά και τον πρωθυπουργό απαλλάσσει από την κατηγορία της πολιτικής συγκάλυψης της υπόθεσης για μικροπολιτικό όφελος.

Άρα αν θέλει να παρανομήσεις φρόντισε να το κάνεις μαζί με αυτούς που πρέπει να αθωωθούν χωρίς δίκη, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Αντώνη είχαμε καιρό να τα πούμε..
Προχθές σκοτώθηκε ένας γείτονάς μου ναυτικός στο "εξπρές πήγασος". Το ατύχημα οφείλεται,όπως λέει το ρεπορτάζ, στα πεπαλαιωμένα υλικά του πλοίου.
Υπό άλλες συνθήκες από την ίδια αιτία θα μπορούσαν να σκοτωθούν και επιβάτες...
Φαντάσου, να είχε συμβεί αυτό το ατύχημα σε πλοίο του Μανούση, που είναι της ίδιας ηλικίας με τον "πήγασο"...
Τα σκάνδαλα έχουν ένα κοινωνικό περιεχόμενο από πίσω τους και εσείς οι δημοσιογράφοι, πρέπει να το αναδεικνύετε...

Unknown είπε...

Καλά αυτό που έθιξες για τον Τζέκο είναι εξαιρετικά οξύμωρο.Διάβασα την συνέντευξη που παραχώρησε στο "Πρώτο Θέμα",και έσκασα στα γέλια.

Unknown είπε...

Σωστά... και πέρασε απαρατήρητο από τη δημοσιότητα. Εγώ τουλάχιστον δεν το πήρα χαμπάρι. Ίσως έγινε όταν έλειπα... Δικαιολογίες. Έχεις δίκιο...

Unknown είπε...

Καλά κάνεις και γελάς Μάνο, γιατί αλλιώς θα τρελαθούμε...