Παρασκευή, Φεβρουαρίου 01, 2008

Πάει κι ο Κουκοδήμος! Σειρά του Κλαδά...


Ας βάλουμε σε μία τάξη μερικά πράγματα γιατί και λόγω της κηδείας του Χριστόδουλου, πέρασαν ντούκου οι εμφανίσεις στον ανακριτή και του Κλαδά και του Κουκοδήμου. Η ΝΔ εξακολουθεί να αντιδρά με αντανακλαστικά δεινόσαυρου σε κάθε τι που έχει να κάνει με το μέγαρο Μαξίμου, αρχίζοντας από την υπόθεση Ζαχόπουλου. Ακόμα περιμένουν να επιστρέψει ο Ζαχόπουλος σε πλήρη δράση για να τους πει τι να κάνουν. Φτάσαμε τους πέντε εισαγγελείς και ανακριτές που ερευνούν τις υποθέσεις της Ζαχοπουλειάδας και τις παραφυάδες αυτών.
Αν είχαν αμέσως αντιδράσει στην πληροφορία για τον Κουκοδήμο, δεν θα είχαν χρεωθεί πολιτικό κόστος. Τώρα και τον βουλευτή έχασαν και τις εντυπώσεις και έχουν εγγράψει πολιτικό κόστος. Το ίδιο γίνεται και με τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ τον Κλαδά. Και θα τον κλαδέψουν αλλά με επαρκή καθυστέρηση ώστε να εγγράψουν πολιτικό κόστος. Γιατί και αύριο να αποφασίσουν να τον παραιτήσουν το πολιτικό κόστος έχει εγγραφεί.

Η Ζαχοπουλειάδα είναι ήδη δύο μήνες στην επικαιρότητα, προκαλεί κόστος μάλλον ανεπανόρθωτο όπως δείχνουν και οι μετρήσεις της κοινής γνώμης, αλλά ευτυχώς υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ το οποίο εκτός από μερικούς ελεύθερους σκοπευτές που ρίχνουν εγκαίρως μερικές τροχιοδεικτικές, τη μία ο Ρόβλιας και ο Καρχιμάκης, την άλλη ο Χρυσοχοίδης, η ηγεσία του υλοποιεί έναν δικό της προγραμματισμό, να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Βενιζέλο χωρίς να καταφέρει τίποτα για το λόγο ότι ο Βενιζέλος έστω και καθυστερημένα κατάλαβε ότι πρέπει να κάνει το κουνέλι. Οπότε τσάμπα έχει χάσει τρεις μήνες ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεν έχει καταφέρει να δώσει δείγμα γραφής ώστε να πείσει τον ελληνικό λαό ότι ενεργεί θετικά και είναι η μόνη σίγουρη και απαραίτητη διέξοδος στα αδιέξοδα. Αυτά έχει η εσωστρέφεια και αυτές είναι οι επιπτώσεις όταν διαλέγεις να κάνεις παρέα με την παιδική χαρά αντί για ένα θεσμικό πολιτικό όργανο.

Ως πότε το ΠΑΣΟΚ όμως θα σώζει τις εντυπώσεις για τη ΝΔ; Η ΝΔ πέφτει συνεχώς με εντυπωσιακούς ρυθμούς αλλά ουδέποτε το πληροφορήθηκε αυτό ο ελληνικός λαός γιατί το ΠΑΣΟΚ πέφτει περισσότερο!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πούμε ότι δεν είναι έτσι. Έτσι είναι.

Ανώνυμος είπε...

ε,τώρα μη μου πεις το γιατί δεν ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ, δεν το ξέρεις...
Γιατί δεν μας έχει πείσει σοβαρά ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό.
Ότι ας πούμε επί του παρόντος θέματος, ότι δεν κυκλοφορούν "επιχειρηματίες" καπάτσοι που θα στήνουν ένα ΜΜΕ, ΜΚΟ, Ίδρυμα, ότι θες λέγε και έχοντας το ως όχημα θα πατρονάρουν, εκβιάζουν, πρέσσαρουν, σπεκουλάρουν και τελικά ποδηγετούν όποιον τομέα του Κράτους γουστάρουν!

Unknown είπε...

Εμένα μου έκανε εντύπωση η πρωτοβουλία του Αντώνη Καφετζόπουλου με την "ανατροπή τώρα". Είναι τρελό το άτομο. Μπορεί και να είναι καθαρή η πρωτοβουλία. Εσύ τί λές καπιταλιστικό κουμούνι; Εσύ Ευάγγελε;