Πέμπτη, Δεκεμβρίου 06, 2007

Για δες συμπτώσεις!


5 σχόλια:

Dimitris Tsakalias είπε...

Ίσως φαίνεται πως κάνουμε μια συνωμοτική προσέγγιση, αλλά, απ' όπου περνά οδική αρτηρία, ακολουθούν, οικόπεδα, κτήρια, αθλητικές εγκαταστάσεις (μπορεί και γήπεδα γκολφ)τσάμπα οικονομική ανάπτυξη αρμέγοντας ΚΠΣ, μεροκάματα και θέσεις γκαρσονιών.

Μετά έρχονται ακάθεκτες οι λυπηρές παρατηρήσεις και διαπιστώσεις: η ανάπτυξη τελείωσε ξαφνικά, δεν σημειώνεται ουσιαστική αύξηση εσόδων από αναμενόμενη άνοδο της τουριστικής κίνησης, δεν έχουμε ούτε καν μείωση της εγκατάλειψης του τόπου από τους κατοίκους του.

Το καλοκαίρι πήραν φωτιά τα δάση, τώρα αρπάζουν και τα μπατζάκια μας.

rvagos είπε...

Όταν σου είπε , ο υφυπουργός που μιλούσες σήμερα για τις εργοδοτικές εισφορές , τι εννοούσε ?
Μήπως ήθελε να πει ευθέως να καταργηθούν τελείως?
Θέλω να δεις στο blog μου, το τελευταίο και να το σχολιάσεις.
Thanks.

Ανώνυμος είπε...

Το παράτησες τελικά το μπλογκ?

Dimitris Tsakalias είπε...

Όσο ο Κοκορίκος βαριέται, ας φορτώνουμε εμείς το μπλογκ του. Ξεκινώ πρώτος και περιμένω σχόλια και άλλα post να σχολιάσω κι εγώ.

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Βρέθηκε στα χέρια μας βιντεοκασέτα με την τελευταία εξομολόγηση του Καραμανλή στον ψυχοθεραπευτή του. Την δημοσιοποιούμε πριν πέσει στα χέρια αλλουνού και μας προλάβει:

«Ο Μητσοτάκης όταν ήταν πρωθυπουργός μαγάρισε το Σκοπιανό και για να είναι σίγουρος ότι η γκαντεμιά του θα με βαρέσει κατακέφαλα μου φορμάρισε την κόρη του για υπουργό εξωτερικών. Τι να πω;

Για όλα φταίνε οι γκόμενες. Και καλά οι πρώην, αλλά οι επόμενες; Να ξεκινήσω επιχείρηση Αρετή; Αλλά η γκαντεμιά μας βαράει αλύπητα. Θα βγει κι η Αρετή βγει γκόμενα κανενός σκερβελέ υπουργού μου και μετά;

Ο Μαγγίνας είναι τόσο γκαντέμης που και να παρατήσει το αναψυκτήριό του και να βολεύεται σε κάνα ξενοδοχείο, θα βγει κι αυτό αυθαίρετο.

Κι αν η Κυβέρνηση κάνει καμιά απόπειρα αυτοκτονίας από το μπαλκόνι του Μαξίμου; Πάλι δε θα καταφέρουμε τίποτα. Θα πέσει στο υπόγειο, θα την τυλίξει ο Θόδωρος σε μια κόλλα χαρτί και θα την κάνει δελτίο τύπου, με απρόβλεπτα επακόλουθα σε βαθμό σουργελοποίησης.

Εντάξει, ο λαός θα ξεχάσει Μαγγίνα, Φάνη, Ολυμπιακή, Ζαχόπουλο και θα ριχτεί με τα μούτρα στο εθνικό μας θέμα που λέγεται Γιουροβίζιον. Μα κι εκεί μας δέρνει η γκαντεμιά τελευταία. Θα στείλουμε το χειρότερο τραγούδι, θα φάμε φούμο και πάλι εμείς θα φταίμε.

Η γκαντεμιά άρχισε να χτυπάει και τους –για την ώρα- ψηφοφόρους μας. Ο άλλος, έμαθα, βγήκε, ήπιε, διασκέδασε και για να μην τον πιάσουν μ’ αλκοτέστ πήρε ταξί. Ε, έπιασαν τον ταξιτζή μεθυσμένο κι έτσι ο φουκαράς –για την ώρα- ψηφοφόρος μας πήγε σπίτι του με τα πόδια, γιατί δεν είχε εμπιστοσύνη να πάρει άλλο ταξί.»

Unknown είπε...

Όχι ρε σεις... μή με κράζετε. Απλώς έμπλεξα. Να που επανέρχομαι δριμύτερος